Alle gelaatsverzorgingen op een rij voor U

 

De organic express gelaatsverzorging:

 

Deze verzorging neemt je mee naar een snelle & effectieve ontspanning!

Ze omvat een korte huidanalyse en bespreking van de dagelijkse verzorgingsroutine van uw huid, reinigen van gelaat- en hals, dieptereiniging met een scrub & borstelapparaat,  masker, facial mist, behandeling van de oogcontouren en een 24h dagcreme. Deze behandeling wordt volledig aangepast aan uw huidtype! 

35 euro.

(Aanbevolen voor de leeftijdscategorie 12j tot 29j)

 

 

De organic luxe gelaatsverzorging: 

 

Deze verzorging biedt meer dan een uur luxe voor diegene die totale ontspanning en pure luxe willen! 

Deze verzorging omvat een korte huidanalyse en bespreking van de dagelijkse verzorgingsroutine van uw huid, reinigen van gelaat- en hals, dieptereiniging met een scrub & borstelapparaat,  waxing/shaping en epilatie van uw wenkbrauwen, waxing van de bovenlip, masker, verwijderen van comedonen (zwarte puntjes) & overtollige talg met vacuumtechnologie, skin solution therapie van 15 minuten, facial mist, behandeling van de oogcontouren en een 24h dagcreme. Deze behandeling wordt volledig op maat samengesteld voor U! 

50 euro.

(Aanbevolen voor de leeftijdscategorie 30j tot 49j)

 

 

De micro needling gelaatsverzorging: 

 

Deze verzorging is voor de huiden met specifieke noden en wensen waarbij je kennis maakt met technologie uit het vakgebied van de schoonheid! Deze verzorging omvat een korte huidanalyse en bespreking van de dagelijkse verzorgingsroutine van uw huid, reinigen van gelaat- en hals, dieptereiniging met een krachtige fruitzuurpeeling die meteen de huidtextuur zal verfijnen, waxing/shaping en epilatie van uw wenkbrauwen, waxing van de bovenlip, hyaluronzuur vliesmasker, verwijderen van comedonen (zwarte puntjes) & overtollige talg met vacuumtechnologie, micro needling therapie met de automatische dokter Pen M8 die de collageen- en elastine productie een boost geven in combinatie met een hyaluronzuur ampoulle, skin solution therapie van 15 minuten, facial mist, behandeling van de oogcontouren en een 24h dagcreme. Deze behandeling wordt volledig op maat samengesteld voor U en is zeer krachtig! 

70 euro.

(Aanbevolen voor de leeftijdscategorie 50+)

 

 

De organic men gelaatsverzorging: 

 

Bij deze gelaatsverzorging wordt specifiek gekeken naar de huidconditie van de mannenhuid en daarop wordt de behandeling toegepast. 

Deze verzorging omvat een korte huidanalyse en bespreking van de dagelijkse verzorgingsroutine van uw huid, reinigen van gelaat- en hals, dieptereiniging met een scrub & borstelapparaat,  waxing/shaping en epilatie van uw wenkbrauwen,  masker, verwijderen van comedonen (zwarte puntjes) & overtollige talg met vacuumtechnologie, skin solution therapie van 15 minuten, facial mist, behandeling van de oogcontouren en een 24h dagcreme. Deze behandeling wordt volledig op maat samengesteld voor U! 

50 euro.