Beste klant, vanaf 1 maart 2021 mogen alle contact beroepen opnieuw van start gaan. Hierbij enkele maatregelen: 

 

 

 

 

1. Er kan geen gebruik gemaakt worden van het sanitair.

 

2.U kom alleen op uw afspraak en brengt dus niemand mee. Er mag geen wachtruimte voorzien worden dus kan het zijn dan U nog even buiten moet wachten tot alles ontsmet is van de vorige klant.

 

3.Een mond- en neusbescherming, ook voor U is verplicht door de overheid.

 

4.Graag zoveel mogelijk met bancontact betalen.

 

5.Handen van zowel U als ik worden ontsmet bij het binnenkomen en buitengaan.

 

6. Er worden zoveel mogelijk wegwerp artikelen gebruikt en Wenbeauty is een beetje omgetoverd in een andere setting , maar alles in teken van de veiligheid uiteraard!

 

7.Graag er rekening mee houden dat de wachttijden behoorlijk opgelopen zijn voor een afspraak.

 

8. Voor onbepaalde periode zal de volledige lichaamsmassage verdwijnen uit het assortiment. Om 45 minuten lang te masseren met een mondkapje en face shield is niet vol te houden tijdens de Covid-19 periode en laten wij dan ook graag verder over aan massage therapeuten en kinesisten. 

 

9. Nieuw!  U mag zelf 1 of 2 handdoeken meebrengen, ook een badjas en sokjes mag. In het instituut gebruiken wij nog steeds wegwerp materiaal zoals bankrol vanwege de veiligheidsvoorschriften ivm Covid-19. Maar om het voor uzelf warmer te maken kan dit gezien de behandeltafel na elke behandeling uitvoering een reiniging ondergaat. De ramen en deuren staan open en is er is CO2 meter aanwezig. 

 

10. Voor de contact tracing vragen wij U om gegevens achter de laten. Ook mijn gegevens zijn hier te vinden (Mandy Sack, 050 704 871). 

 

11. Er wordt zoals steeds enkel op afspraak gewerkt, met telkens voldoende tijd tussen de klanten in, dit met een minimum van 10 minuten. 

 

Bedankt voor jullie begrip! 

 

Warme groet, Mandy