Beste bezoeker, van harte welkom bij Wenbeauty te Wenduine! Hét organic & natural instituut in uw regio!


Ik, Mandy, 38 jaar en trotse mama van zoon Nyo die 13 jaar is, ben de bezielster van Wenbeauty.


Wenbeauty is meer dan zomaar een beautycenter. De beleving van de klant, onze medemens, staat centraal. Je ergens goed voelen, je welkom voelen in een ongedwongen sfeer waar ruimte is voor een leuke en zelfs diepgaande babbel, oprechtheid, eerlijkheid & menselijke warmte.


Ik zal jullie graag begeleiden in jullie beauty routine en op weg helpen naar een top huidconditie; de gelaatsverzorgingen zijn de specialiteit in Wenbeauty! 


We staan stil bij het milieu en de toenemende toewijding van de mens, daarom werk ik in Wenbeauty volledig bio organic. Het bio organic gamma van Naobay is mijn uniek pareltje. Dit gamma is uitermate geschikt voor mensen die medicatie nemen, therapieën moeten ondergaan en die hun huid volledig anders reageert op verzorgingsproducten dan

voordien! 


Bij Wenbeauty kan je terecht voor alle verzorgingen van kop tot teen, voor het verzilveren van je Bongobon/cadeaubox of voor een leuk geschenk uit te kiezen voor jezelf of vriend(in) uit het assortiment van fantasiejuwelen, Maglashic wimpers, Teatonic beauty tea, de lijn van Beauty pillow en de Skincare lijn voor de mannen van Bulldog!

 

Beleef mijn unieke wereld, mijn passie voor men werk en beleef jouw moment in Wenbeauty.

 

Warme groet.

Mandy