Beste bezoeker, van harte welkom bij Wenbeauty te Wenduine, De Haan.

 

Ik, Mandy, 39 jaar en trotse mama van zoon Nyo die 13 jaar is, ben de bezielster van Wenbeauty.

 

Op mijn 18 jaar behaalde ik mijn diploma als volwaardig schoonheidsspecialiste. Ik studeerde 3 jaar verder en behaalde op mijn 21 jaar mijn bachelor diploma als leerkracht secundair onderwijs. Jaren stond ik als leerkracht voor de klas. Met de komst van mijn zoon wou ik meer vrijheid in uren en besloot ik Wenbeauty op te starten. Eerst nog in combinatie met halftijds les geven. Al snel kwam ik tot de conclusie dat deze combinatie moordend was en zei ik het onderwijs vaarwel. Mijn zoon was en is de prioriteit en ik ging volledig voor mijn eigen zaak, mijn Wenbeauty! 

 

Wenbeauty is meer dan zomaar een schoonheidsinstituut. De beleving van de klant staat centraal. Je ergens goed voelen, je welkom voelen in een warme sfeer waar ruimte is voor een leuke babbel. De wens van U als klant staat voorop en ik zal met mijn expertise U steeds adviseren & op weg helpen naar top resultaten in uw verzorgingen! 

 

De gelaatsverzorgingen zijn de toppers in Wenbeauty! Ook de meest geavanceerde technologie komt hier aan bod voor diegenen die op zoek zijn naar nét dat meer!

 

We staan stil bij het milieu en de toenemende toewijding van de mens, daarom werk ik in Wenbeauty veel bio organic. Het bio organic gamma van Naobay is mijn uniek pareltje. Dit gamma is uitermate geschikt voor mensen die medicatie nemen, therapieën moeten ondergaan en die hun huid volledig anders reageert op verzorgingsproducten dan

voordien! De producten van Naobay zijn bovendien recycleerbaar, niet op dieren getest en vegan! 

 

Wenbeauty is all in one, je kan hier terecht voor alle verzorgingen van kop tot teen, voor het verzilveren van je Bongobon/cadeaubox of voor een leuk geschenk uit te kiezen voor jezelf of vriend(in) uit het assortiment van fantasiejuwelen, Maglashic wimpers, Teatonic beauty tea, de lijn van Beauty pillow en de Skincare lijn voor de mannen van Bulldog!

 

Beleef mijn unieke wereld, mijn passie voor men werk en beleef jouw moment in Wenbeauty.

 

Tot snel! 

Mandy