Huid expertise: welke gelaatsverzorging past bij mij?

 

 

 Organic express gelaatsverzorging: 'ik verlang een korte rustpauze voor mezelf waarbij mijn huid weer in balans komt'

 

Deze verzorging neemt je mee naar een snelle & effectieve ontspanning!

Ze omvat reinigen van gelaat- en hals, dieptereiniging met een scrub & borstelapparaat,  vliesmasker, facial mist, behandeling van de oogcontouren met eye revive therapie en een 24h dagcreme. Deze behandeling wordt volledig aangepast aan uw huidtype! 

35 euro

Behandeltijd: 45 minuten

 

 

 Organic Detox jeugd gelaatsverzorging: 'mijn huid heeft extra verzorging nodig, ik ben student tem 18j':

 

Deze verzorging is op maat gemaakt voor de jeugd t.e.m 18 jaar. Een basic gelaatsverzorging die ze thuis zelf heel gemakkelijk kunnen toepassen in eenvoudige stappen met budget vriendelijke producten! 

Deze verzorging omvat een reiniging, een dieptereiniging met scrub en borstelapparaat, het behandelen van de comedonen met vacuum technologie, een detox vliesmasker, 10 minuten blue led skin solution therapie, facial mist & een 24h dagcréme. 

In het geval van acne is het aan te raden deze verzorging maandelijks toe te passen. De blue led skin solution therapie geeft zichtbare resultaten na 3 a 4 sessies. 

30euro.

Behandeltijd: 45 minuten

 

 

Organic luxe gelaatsverzorging: 'ik verlang me-time met een all-inn gelaatsverzorging':

 

Deze verzorging biedt meer dan een uur luxe voor diegene die totale ontspanning en luxe willen! 

Deze verzorging omvat  reinigen van gelaat- en hals, dieptereiniging met een scrub & borstelapparaat,  waxing/shaping en epilatie van uw wenkbrauwen, waxing van de bovenlip, vliesmasker, verwijderen van comedonen (zwarte puntjes) & overtollige talg met vacuumtechnologie, skin solution led therapie van 15 minuten onder medische voorwaarden, facial mist, behandeling van de oogcontouren met eye revive therapie en een 24h dagcreme. Deze behandeling wordt volledig op maat samengesteld voor U! 

50 euro.

Behandeltijd: 1u

 

 

Anti aging micro needling gelaatsverzorging:

'mijn huid heeft behoefte aan een anti aging behandeling, ik verlang een all-inn gelaatsverzorging (ik voldoe aan de onderstaande medische voorwaarden):

 

Deze verzorging is voor de huiden met specifieke noden en wensen. Deze verzorging omvat reinigen van gelaat- en hals, dieptereiniging met een krachtige fruitzuurpeeling die meteen de huidtextuur zal verfijnen, waxing/shaping en epilatie van uw wenkbrauwen, waxing van de bovenlip, vliesmasker, verwijderen van comedonen (zwarte puntjes) & overtollige talg met vacuumtechnologie, micro needling therapie met de automatische dokter Pen M8 die de collageen- en elastine productie een boost geven in combinatie met een serum cocktail, skin solution led therapie van 15 minuten onder medische voorwaarden, facial mist, behandeling van de oogcontouren met eye revive therapie en een 24h dagcreme. Deze behandeling wordt volledig op maat samengesteld voor U en is krachtig! Deze behandeling is voelbaar, prikkelbaar met roodheid voor enkele uren. U kan 24h niet in de zon vertoeven. Deze behandeling mag minimum om de 6 weken.

 

Contra indicaties: in dit geval voeren we de behandeling niet uit:

 

Bij hart- en vaatziekten

Bij diabetespatiënten 

Bij hoge dosissen bloedverdunners

Kankerpatiënten

Bij een verbrande huid door bijvoorbeeld de zon

 

70 euro.

Behandeltijd: 75 minuten

(Aanbevolen voor de leeftijdscategorie 50+)

 

        

     

 

Rf- facelifting gelaatsverzorging: 'ik verlang de beste anti aging technieken, een all-inn gelaatsverzorging, ik verlang meteen zichtbare resultaten, deze behandeling heeft bijna geen contra indicaties en is pijnloos!

 

Rf (radio frequentie) lifting is gebasseerd op het effect van radio frequente golven die indringen door het huidoppervlak in de diepere huidlagen waar ze in warmte worden omgezet. Dit zijn de voordelen: 

1. Geeft een facelift resultaat. 

2. Verstrakt de huid. 

3. Zichtbaar na 1 behandeling!

4. Vermindert rimpels.

5. Stimuleert de aanmaak van collageen, elastine en hyaluronzuur.

6. Verbetert de lymfe -en bloedsomloop circulatie.

7. Pijnloos.

 

De behandeling omvat  reinigen van gelaat en hals, fruitzuurpeeling die onmiddelijk een heldere teint zal doen uitstralen! Waxing, shaping en epilatie van de wenkbrauwen, waxing van de bovenlip, vliesmasker, behandeling van de comedonen (zwarte puntjes) en overtollige talg met vacuumtechnologie, rf-behandeling met radio frequent apparaat, skin solution led therapie onder medische voorwaarden, facial mist, eye contour behandeling met eye revive therapie, 24h hyaluronzuur dagcrème. 

 

Contra indicaties: mensen met een pacemaker, defibrilator of gezichtsimplantaten. 

 

75€

Behandeltijd: 75 minuten

 

 

 

 Hydro dermabrasie aqua gelaatsverzorging: 'Ik verlang een intensieve gereinigde huid.

 

Een glow behandeling voor je huid! Een pijnloze behandeling waardoor je huid er weer fris & stralend zal uitzien! De huidstructuur is egaler, weg met een vale teint, een betere huid doorbloeding, dode huidcellen en talg worden verwijdert. 

 

Hoe verloopt deze behandeling? 

 

Reiniging van gelaat & hals, dieptereiniging met een scrub & het borstelapparaat, aqua-peeling met de hydrojet + insluizen van een serum cocktail, vliesmasker, Led Skin Solution therapie van 15 minuten onder medische voorwaarden, eye contour behandeling met eye revive therapie, serum en een dagverzorging. 

Supplementen kunnen altijd bijgeboekt worden.

 

45€

Behandeltijd: 1u

 

Contra indicatie: 

 

 Bloedverdunners

Couperose huid

 

Na deze behandeling kan de huid enkele uren roder eruit zien en mag U 24h niet in de zon vertoeven!